Σχετικά με εμάς

Η ΛΑΚΡΕ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 17/11/1995. Διοικείται & εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Χριστόφορο Μπούτρο, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του Προέδρου & Δ/ντα Συμβούλου του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών με Aριθμό: 34561/12/Β/95/24.

Η ΛΑΚΡΕ Α.Ε. βρίσκεται στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Βατώντα (θέση: Κάτω Στρογγυλή) Ν.Αρτάκη Ευβοίας και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 13.800τμ. από τα οποία, τα 5.000τ.μ. στεγάζουν το κτίριο 3 επιπέδων:

1ο επίπεδο: Υπόγειο, όπου αποθηκεύονται τα εμπορεύματα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (ξηρό φορτίο).
2ο επίπεδο: Ισόγειο, όπου βρίσκεται η ψυκτική αλυσίδα (Θάλαμοι Συντήρησης, Θάλαμοι Καταψύξεων, Τεμαχιστήριο, Τυποποίηση-Συσκευασία κλπ)
3ο επίπεδο: 1ος όροφος, όπου βρίσκονται τα γραφεία Διοίκησης, Πωλήσεων, Λογιστήριο κλπ.

Δραστηριότητα της εταιρίας σήμερα είναι η επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων κρέατος (μοσχάρι χοιρινό γαλοπούλα κοτόπουλα αμνοερίφια κλπ.) νωπών και κατεψυγμένων, συσκευασμένων ή μη.
Παράγει διάφορα τυποποιημένα κρεατοσκευάσματα, όπως: Μπιφτέκια, Σεφταλιές, Λουκάνικα, Σουβλάκια, Ρολό Κοτόπουλο, Ρολό χοιρινό, Ρολό μοσχάρι, Σνίτσελ, Γύρο, Κεμπάπ και πολλά άλλα.
Ο τεμαχισμός η τυποποίηση και η συσκευασία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων αφορά το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρίας.
Επίσης η εταιρία ΛΑΚΡΕ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα Αντιπροσώπευσης Εταιριών και Logistics

Με βασικούς συνεργάτες, εταιρίες όπως:

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ (ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ, FROZA)ΓΙΩΤΗΣ
ΕΔΕΣΜΑΜΕΒΓΑΛ
McCAINARLA
TASTE BANKDIFFER-ΛΙΑΝΔΡΗΣ
ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤELBISCO
ΤΑΚΕΜΕΛΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙΩΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΙ
CONDITOΚΑΡΠΟΙ ΖΩΗΣ
ΑΚΤΙΝΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΤΡΟΦΙΝΚΟ

Γεωγραφικά, το πελατολόγιο εκτείνεται σε όλη την Εύβοια, Αττική, Βοιωτία, Στερεά Ελλάδα, και σε νησιά Αιγαίου.
Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία τροφοδοσίας, τα οποία διασφαλίζουν την μεταφορά των προϊόντων στις επιθυμητές θερμοκρασίες συντήρησης-κατάψυξης.
Σε συνδυασμό, με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, επιτυγχάνεται ο στόχος της εταιρίας, που δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελατολογίου και στις υπηρεσίες που του παρέχονται, αλλά και στην πλήρη γκάμα προϊόντων άριστων ποιοτικών προδιαγραφών.
Επισημαίνεται δε, ότι πραγματοποιούνται εξαγωγές στη Βουλγαρία και τη Γαλλία.
Η ΛΑΚΡΕ Α.Ε. εφαρμόζει επί σειρά ετών, σύστημα αυτοελέγχου HACCP.
(ISO 22000:2005 Þ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ SWISS APROVAL/022200028).
 

 
 

 
 

 
 

Επίσης, η ΛΑΚΡΕ Α.Ε. διαθέτει κωδικούς αριθμούς κτηνιατρικής έγκρισης απο το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης & Τροφίμων, μέσω της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Νομού Ευβοίας και από την οποία ελέγχεται σε εβδομαδιαία βάση.